Kajuit MacGregor 26

Kajuit van de MacGregor 26

De MacGregor heeft een kajuit met stahoogte van 1.83 meter, wat zeer opmerkelijk is voor een trailerbaar kajuitzeiljacht. Verder is er veel bergruimte onder de slaapplaatsen, zitbanken en kombuis. Het schip heeft een afgesloten toiletruimte waarin een chemisch- of onderwatertoilet gemonteerd kan worden. In het achterste deel van de kuip zijn twee bergruimten voor benzinetank, fenders en lijnen. In het voorschip is een zelflozende ankerbak ingebouwd.

macgregor 26m

Voldoende slaapplaatsen

Aan boord bevinden zich zes comfortabele slaapplaatsen. Opmerkelijk voor een zeiljacht van deze afmetingen. De tweepersoons kooi achterin onder de kuip is met zijn afmetingen van 2.05 m bij 1.90 m zelfs uitzonderlijk royaal. Dit is groter dan die in de eigenaarshut van een 40-voeter!

familie-boot

Familieboot

De MacGregor 26M is zeer geschikt als familieboot en voor het maken van zeiltochten met gasten. De toegang met schuifluik en het vluchtluik aan de voorzijde van de boot heeft een ruime entree. De ramen in de voor- en zijkanten creëren een verrassend lichte ruimte zonder inkijk. De uitgekiende ruimte, aankleding en sfeervolle verlichting scheppen een gezellige omgeving. De keuken is voorzien van een tweepitsbrander, stromend water met wasbak, voldoende kastruimte en er is plaats voor een koelbox. De afsluitbare toiletruimte zorgt voor de nodige privacy.

kajuit macgregor 26m