Eigenschappen zeiljacht

Eigenschappen

Voor een zeilschip zoals de Ronautica 330 is het ontwerp heel belangrijk. De Ronautica 330 is modern met de juiste afmetingen en is geschikt voor het zeilen in verschillende weersomstandigheden of aangenaam te recreëren, bijvoorbeeld ankeren in een verborgen prachtige baai.

Verre bestemmingen zijn snel bereikbaar, tochten naar Engeland of Noorwegen vormen overzichtelijke ondernemingen. De Ronautica 330 is voorzien van een Volvo MD2020. De verhouding tussen romp en dek met de brede spiegel, de geringe hoogte van de kajuit en het lage vrijboord vormen een nieuw concept, zeer modern, terwijl de accommodatie onderdeks onverwacht comfortabel is.

Ontworpen voor zeilen en plezier

ronautica zeiljachten

Om een goed ontwerp te verkrijgen heeft Barracuda Yacht Design gebruik gemaakt van de meest geavanceerde technieken voor het bepalen van rompvorm en gewicht. Meer dan 3000 varianten hebben tot een moderne romp, kiel en een goed zeilplan geleid. Er is lering getrokken uit jarenlange ervaring met IMS/CHS schepen. Het resultaat is een zeer comfortabele zeiler met een verleidelijke uitstraling.

Wedstrijd en gezinsboot

De Ronautica 330 is vooral een veelzijdig zeilschip met een zeer goede aanvangssnelheid. Met kleine roercorrecties is het schip goed op koers te houden. Zelfs onder helling ligt de boot nagenoeg neutraal op zijn roer, veilig en stabiel, gemaakt voor het gezin. Door zijn uitstekend roerprofiel, zijn prima gebalanceerde romp en tuigage wordt het gemoedelijke gedrag van de Ronautica 330 gewaarborgd. Tegelijkertijd is het ook mogelijk uw ambities uit te leven in snelheid.

ronautica zeilschepen