Interieur Ronautica zeiljacht

Interieur

Meer comfort voor het gezin en meer ruimte voor de racer. Een relatief laag vrijboord en een mooi gelijnd profiel stellen eisen aan de hoogte van het kajuitdak. Toch heeft de salon een stahoogte van 1.83 m., in het voorschip en het toilet is de stahoogte nog zelfs 1.80 m.

Comfortabel interieur

ronautica zeilschip

De moderne strakke lijnen zijn ook in het interieur doorgevoerd. De kombuis is met haar L-vorm met gootsteen, koelbox en kooktoestel eveneens doelmatig. Tegenover de kombuis bevindt zich een verrassend forse navigatiehoek met een aparte zitplaats voor de navigator. Een elektrisch paneel en instrumenten behoren tot de standaarduitrusting en maken de kaartentafel compleet.

ronautica zeiljacht

Aan stuurboord in de achterpiek is een complete natte cel met een ruimte voor zeilkleding. In de achterkajuit aan bakboord bevindt zich een dubbel bed, een wandkast en een aparte plaats voor het opbergen van bijvoorbeeld schoenen. Verder is de kajuit voorzien van een wegklapbare kajuittafel rond de maststeun met ruime banken aan beide zijden.

De bank aan bakboord kan ook eenvoudig verbreed worden tot een riant bed. In de voorpiek vindt u een aparte cabine met dubbel bed en opbergruimtes. De elegante binnenbetimmering met Ukola-hout doet denken aan Mahonie. Niet zonder trots verklaart de werf graag te werken met deze lokaal verkrijgbare hardhoutsoort.

ronautica zeilschip