MacGregor 26M zeiljacht

MacGregor 26M zeiljacht

Combinautic importeert uit de Verenigde Staten de MacGregor 26M: het best verkopende polyester tourzeiljacht ter wereld. De MacGregor 26M is een uniek trailerbaar zeiljacht met waterballast en stahoogte van 1.80 meter. De zeilboot kan door zijn vlakke bodem eenvoudig via een trailerhelling in en uit het water worden gereden en uitstekend droogvallen op bijvoorbeeld de Wadden.

macgregor 26 zeiljacht

Met een lengte van 7,87 meter, is de MacGregor 26M een snelle zeiler, die met voldoende motorvermogen ook als snelvarende motorboot gebruikt kan worden. De boot is in Nederland geschikt voor de binnenwateren en het kustgebied. Op het IJsselmeer, de Zeeuwse wateren en de Waddenzee kunt u zowel in diep als ondiep water uitstekend varen; u kunt overal komen en droogvallen. Ook favoriete bestemmingen in het buitenland kunnen snel worden bereikt door de zeilboot achter een gewone personenauto te vervoeren.

De MacGregor 26M heeft een royale kuip en comfortabele kajuit met stahoogte, 6 ruime zit- en slaapplaatsen, handig keukenblok en afsluitbare toiletruimte. De boot is onzinkbaar, laag in gewicht, gemakkelijk trailerbaar en op de wal te stallen. De MacGregor 26M is relatief goedkoop door zijn weldoordachte constructie, efficiënte bouw en serieproductie.

brochure MacGregor 26m Brochure MacGregor 26M (PDF)

macgregor 26 zeilboot