Keuken

Keuken van de MacGregor 26

Om de ruimte in de kajuit optimaal te kunnen benutten heeft de MacGregor 26 een keuken die via rails naar achteren is te verschuiven. Hierdoor kan de leefruimte worden vergroot. Het standaard keukenblok komt met opbergruimte voor keukengerei, spoelbak, aanrecht, handpomp met waterzak. In de kombuis is gelegenheid voor het inbouwen van een kooktoestel.

keuken

Verschuifbare kombuis

De volgende weergave toont de kombuis in de voorste positie. Het werkblad is op dezelfde hoogte als in de gemiddelde keuken thuis. U heeft volledige stahoogte bij het koken in de kombuis.

kombuis macgregor 26m

Ruimere kajuit

Dit is de kombuis in de achterste positie. In deze positie is een groot deel van de keuken nog in de kajuit; het kooktoestel en de wastafel kunnen nog steeds worden gebruikt. De kombuis kan zelfs extra naar achteren worden verplaatst om nog meer ruimte in de kajuit mogelijk te maken. De kombuis is op rails gemonteerd die zijn verzonken in de bank. Het is heel gemakkelijk te verplaatsen, zelfs wanneer de keuken volledig is gevuld. De keuken kan worden vergrendeld op elk van de 3 posities.

Keuken naar achteren verschoven

keuken macgregor 26m